Goda idéer kommer ofta från ett behov

Det är en bra sammanfattning på uppkomsten av HAHABAG. Svårigheten att kunna kombinera matinköp med barnvagn fick frustrationen att nå sin gräns. Att manövrera barnvagn, kundvagn alternativt kundkorg på samma gång är ett uppdrag lämpat enbart för en land gående bläckfisk. För att förenkla det urbana livets utmaningar fanns här tveklöst ett behov för en multifunktionell väska lämpad för ett bredare användningsområde.

 

Produktdesign

Hos oss finns en gedigen internationell erfarenhet av att utveckla produkter. Branchen och överflödet av varor har gjort oss till kritiska formgivare och konsumenter. Tydliga mål för designprocessen var en förutsättning. Focus på funktion och berättigande snarare än kortvariga trender. Väskan skulle uppnå ett antal kriterier.

  • Multifunktionell och samtidigt enkel att använda
  • Hållbar, med hög kvalitet och lätt
  • Samtida och tidlös formgivning
  • Inte begränsad till viss ålder eller kön
  • Tillverka med minimal miljöpåverkan

 

Ryggsäck, axelrensväska,handbagage,tillcykel,barnvagn och mer....

Väskan bygger på ett enkelt men genialt öljett, knapp och kroksystem. Med lätthet kan HAHABAG med tillhörande remmar transformeras till ryggsäck, axelremsväska, messanger väska. För er resenärer som blir "skogstokiga" när handbagage väskan ständigt trillar av från ovan på resväskan adderade vi en rem som löser ert problem.

Ett enkelt, flexibelt och hållbart kroksystem utökar väskans användningsområde. Välj öljett placering som passar bäst för din cykel eller barnvagn. Principen fungerar på de flesta rörkonstruktioner och kan därför användas även på rullstolar och rullatorer. Krokarna säljes separat i två/pack.

 

Miljö

HAHABAG är tillverkad enligt REACH för begränsning av kemikalier i textilier för minsta möjliga påverkan av miljön.

 

 

 

Handla

Information

Svenska English